Η μοναδική μας Συνταγή

  • Aa

Με όχημα την καινοτομία και έμπνευση την πλούσια σε ελαιόλαδο κρητική διατροφική παράδοση

Η Creta Farms δε σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να επεκτείνεται διατηρώντας τα στοιχεία που την καθιστούν μοναδική: την κρητική καταγωγή και την πίστη στη διατροφική αξία του ελαιολάδου μέσα από την οποία γεννήθηκε η συνταγή «Εν Ελλάδι».

Η πρωτοποριακή αυτή σειρά προϊόντων έχει βασιστεί στη μοναδική ιδέα της χρήσης του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στη φυσική του μορφή σε εκλεκτά κομμάτια κρέατος.

Ο μοναδικός τρόπος προετοιμασίας των προϊόντων, πατέντα κατοχυρωμένη σε παγκόσμια κλίμακα, στηρίζεται σε μία βασική αρχή:

Επιλέγουμε εκλεκτή βασική πρώτη ύλη (κρέας από το οποίο έχει γίνει χειρονακτική αφαίρεση μέρους του ζωικού λίπους/μερικώς αποβουτυρωμένο γάλα) και ενσωματώνουμε άμεσα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στη φυσική του μορφή.

Η καινοτομική ιδέα «Εν Ελλάδι» εφαρμόστηκε αρχικά στα αλλαντικά και πρόσφατα στην «Εν Ελλάδι Μεσογειακή» προσφέροντας σε δύο από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες τροφίμων μοναδικό συνδυασμό υψηλών διατροφικών χαρακτηριστικών και πλούσιας γεύσης λόγω της παρουσίας του ελαιολάδου.

Παράλληλα αποτελεί για την Creta Farms το όχημα για διαρκή ανάπτυξη και εδραίωση στην ελληνική αγορά ως ηγέτιδα δύναμη στη βιομηχανία τροφίμων και την ενίσχυση της παρουσίας της στο εξωτερικό ως πρέσβειρα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της Μεσογειακής διατροφής.